Lisätiedot & Ehdot


 • VALMISTELU
  Saavumme tilauksesta riippuen paikalle 1,5-2,5 tuntia ennen tilaisuutta laittamaan ruoat esille.  Me hoidamme ruokalaudan kauniiksi asettelun ja huolehdimme siitä, että ruokakokemuksesi on ikimuistoinen. Paikan päältä tarvitsemme valmiina ainoastaan tarjoilupöydän. Tapahtuman jälkeen tiimimme noutaa laudat, kupit sekä tarjoiluastiat luotasi muutaman päivän kuluessa. Ruokalautojen lisäksi voit tilata myös kakkuja sekä muuta makeaa tarjottavaa. Jos haluat lisätietoa hinnoittelusta tai muusta valikoimasta, otathan yhteyttä!

  RUOKALAUDAT
  Ruokalautojen ydinajatuksena on hyvin suunniteltu, sesongin mukainen menu, jota on helppo muokata juuri sinun tarpeidesi mukaan. Huomioimme ruoka-aineallergiat sekä muut henkilökohtaiset toiveesi, jotta saamme luotua täydellisen ruokakokemuksen juuri sinulle ja läheisillesi. Ole meihin rohkeasti yhteydessä tilausta tehdessäsi ja visioidaan yhdessä toimiva kokonaisuus! Huomioithan, että minimi henkilömäärä ruokalautoja tilatessa on 20 henkilöä.

  HENKILÖKUNTA
  Me hoidamme valmistelut sekä esille laiton puolestasi ja poistumme ennen tapahtuman alkua. Jos kuitenkin tarvitset tilaisuuteesi tarjoilijoita, baarimikkoja tai muuta henkilökuntaa, hoituu tarvittavan henkilökunnan järjestäminen Bakerikan kautta.

  LASKUTUS
  Laskutamme tarjotusta palvelusta tilaisuuden jälkeen, ellei toisin sovita. Tilauksen tulee olla vahvistettuna vähintään 7 päivää ennen itse tapahtumaa.

  PERUUTUKSET
  Tilauksista, jotka peruutetaan tai joihin halutaan muutoksia 3 päivää ennen tapahtumaa, veloitamme 50% catering-maksusta. Kaikki tuotteet ovat palauttamattomia.

  ASTIOIDEN JA LAUTOJEN PALAUTUS
  Hygieniasyistä kaikkien tarjoiluastioiden, aterimien sekä lautojen tulee olla puhdistettuja noudettaessa. Puhdistamattomista tarjoiluastioista veloitamme 100 euron lisämaksun. Ruokapalvelujen tarjoajana hygienia on tärkein prioriteettimme. 

  Tilausta vahvistaessa ostaja sitoutuu Bakerikan ehtoihin.