Catering-palvelun lisätiedot & ehdot

Valmistelu

Saavumme tilauksesta riippuen paikalle 1-2 tuntia ennen tilaisuutta laittamaan ruoat esille. Me asettelemme ruokalaudan kauniiksi ja huolehdimme siitä, että ruokakokemuksesi on ikimuistoinen. Paikan päältä tarvitsemme valmiina ainoastaan tarjoilupöydän.

Ruokalaudat

Ruokalautojen ydinajatuksena on hyvin suunniteltu, sesongin mukainen menu, jota on helppo muokata juuri sinun tarpeidesi mukaan. Huomioimme ruoka-aineallergiat sekä muut henkilökohtaiset toiveesi, jotta saamme luotua täydellisen ruokakokemuksen juuri sinulle ja läheisillesi. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja visioidaan yhdessä toimiva kokonaisuus! Huomioithan, että minimitilaus on 20 henkilöä.

Henkilökunta

Me hoidamme valmistelut sekä esillelaiton puolestasi ja poistumme ennen tapahtuman tai juhlan alkua.

Laskutus

Laskutamme tarjotusta palvelusta tilaisuuden jälkeen, ellei toisin sovita. Tilauksen tulee olla vahvistettuna vähintään 7 päivää ennen itse tapahtumaa.

Peruutukset

Tilauksista, jotka peruutetaan tai joihin halutaan muutoksia 7 päivää ennen tapahtumaa, veloitamme 50% catering-maksusta. Kaikki tuotteet ovat palauttamattomia.

Astioiden ja lautojen palautus

Cateringissa käytetyt Bakerikan tarjoiluastiat tulee palauttaa tapahtumasta seuraavana päivänä, Bakerika's kahvilaan (Fredrikinkatu 25), ellei toisin ole sovittu. Tarjoiluastioiden tulee olla palautettaessa puhdistettuja. Puhdistamattomista tarjoiluastioista veloitamme 100 euron lisämaksun. Ruokapalvelujen tarjoajana hygienia on tärkein prioriteettimme. 

Tilausta vahvistaessa ostaja sitoutuu Bakerikan ehtoihin.